Obrázok článku: Inšpirácie v interiérovom dizajne spální v roku 2022

Inšpirácie v interiérovom dizajne spální v roku 2022

Nový rok klope na dvere a prináša so sebou niekoľko inšpirácií v interiérovom dizajne spální v roku 2022. Ak sa chystáte do veľkého zariaďovania či rekonštrukcie spálne, priravili sme pre Vás prehľad nápadov, ktoré sú nadčasové. Potešte svoje zdravie, ducha a zároveň zariaďte spálňu tak, aby bola štýlová.

Príroda je nekonečnou studnicou možností

Nadčasovým trendom, ktorý interiérovému dizajnu spální kraľuje už nejeden rok, sú prírodné materiály. Inak to nebude ani v roku 2022. Dôvod je jednoduchý. Prírodné materiály sú zdravé, trvácne a nadčasové.

Príroda je inšpiráciou aj pre Westieri. V našej ponuke nájdete matracepostele vyrobené z prírodných udržateľných materiálov. Vďaka bavlne, hodvábu, konskej vlne či vlne z alpaky bude Váš spánok pokojný. Luxusné matrace krásne vyniknú na posteliach z masívu.

Útulná a pohodlná spálňa

Zo všetkých miestností domácnosti by mala byť spálňa útočiskom, ktoré Vám poskytne dostatočný oddych a relax. Miesto, kde vynikne Váš individuálny štýl a kde si môžete spokojne vydýchnuť. Trend, ktorého dôležitosť nám ukázala aj pandémia, nezapadne prachom ani v ďalšom roku. Základom je oddych, a teda pohodlná posteľ a kvalitný matrac.

Vo Westieri vyrábame každý kúsok na mieru. U nás si môžete zvoliť rozmery postelí aj matracov, materiál, tuhosť matraca a typ postele s dostatočným úložným priestorom.

Inšpirácie v interiérovom dizajne spální

Retro je späť

Prvky, ktoré boli moderné kedysi, sa opäť vrácajú do módy. Je to pravidelný kolobeh, ktorý sa opakuje v každej sfére života. V roku 2022 ovládne vintage štýl interiéry viac ako kedykoľvek predtým. Kus nábytku s nádychom minulého desaťročia či storočia symbolizuje rešpekt a lásku k histórii.

Ak by ste chceli cez retro kúsky dodať spálni šmrnc a vyzdvihnúť zmysel pre dokonalosť, odporúčame siahnuť napríklad po ozdobnom čele Chesterfield Wingbed, ktoré je súčasťou našej ponuky.

Minimalizmus nadovšetko

Nielen na trhu s interiérovými doplnkami sledujeme, že menej je viac. Nábytok, ktorý je multifunkčný a najmä prospešný pre naše zdravie, sa stáva neoceniteľným. V spálni to platí dvojnásobne. Investíciu do kvalitnej postele s dostatočným úložným priestorom alebo kúpu luxusného prírodného matraca, ktorý bude dostatočne odvetrávať vlhkosť a prispôsobí sa vonkajšej teplote, ocenia aj tí najnáročnejší.

Nebojte sa byť kreatívni

Kreativite sa medze nekladú. V roku 2022 sa otvoria možnosti tým, ktorí sa neboja experimentovať. Oživte svoju spálňu vzorovanými tapetami alebo zaujímavou posteľnou bielizňou. Dokonalým príkladom bielizne s „velvet efektom“, ktorú máte na výber aj vo Westieri, je látka Amsterdam alebo Amsterdam Claudio.

Inšpirácie v interiérovom dizajne spální

Naše slová potvrdzuje aj svetoznáma firma Pantone, ktorá každoročne predstavuje farbu roka. Pre rok 2022 sa ňou stal odtieň Pantone Very Peri. Kombinácia modrej a ružovej vyzdvihuje inakosť a kreativitu, a zároveň zvýrazňuje časté používanie fialovej v online svete. Podľa slov tímu Pantone máme práve vďaka virtuálnemu svetu, v ktorom trávime viac času ako doteraz, možnosť spoznávať a vytvárať nové farebné možnosti, čo sa odrazí aj v interiérovom dizajne.

Trendy na mieru

Vo Westieri neustále sledujeme nové inšpirácie a nápady a snažíme sa nimi rozvíjať naše portfólio. Zdravie, pohodlie a spokojnosť klientov však u nás budú vždy na prvom mieste. Volíme individuálny prístup a produkty vyrábame na mieru podľa Vašich predstáv. Navštívte náš showroom v LightParku a vyskúšajte kvalitu produktov Westieri na vlastnej koži. S výberom Vám radi poradíme!