Obrázok článku: Novinky v štúdiu matracov a postelí Westieri v roku 2021

Novinky v štúdiu matracov a postelí Westieri v roku 2021

Milí čitatelia blogu Westieri,

v prvom rade by sme sa vám chceli poďakovať za dôveru, ktorú ste nám prejavili v roku 2020. Bol to rok, ktorý nás všetkých nesmierne prekvapil a snažili sme sa ho zvládnuť najlepšie, ako sme vedeli. Bez vašej podpory a záujmu o naše postele a matrace by sme to nedokázali. Ďakujeme!

Po minulom roku budú nasledujúce mesiace pre každého výzvou. Vo Westieri sa usilovne pripravujeme a situáciu riešime nielen podľa aktuálnych opatrení, ale aj s víziou pozerať vpred. V žiadnom prípade nezaháľame a v roku 2021 plánujeme novinky, ktoré by sme vám radi priblížili. Prečítajte si prehľad tých najvýznamnejších aktivít, ktoré pripravujeme. Máte sa na čo tešiť. 🙂

Nový vylepšený konfigurátor

Akutálne pracujeme na vylepšení konfigurátora postetlí a matracov. S jeho pomocou si budete môcť ešte lepšie vyskladať postele na mieru: typy a farby, čelá, matrace a toppery. Každá časť postele bude len a len podľa vašich predstáv. Z tohto nástroja máme nesmiernu radosť, nielen preto, že budeme jedna z mála značiek, ktorá takýto servis ponúka, ale najmä preto, že vám ešte lepšie pomôže pri výbere vysneného posteľného setu.

Ďalšie „trendy látkyv našom portfóliu

Vo Westieri sa snažíme ísť ruka v ruke s aktuálnymi trendami na trhu. V roku 2021 ovládnu interiérový dizajn spální ťažké závesy, zamat a vzory. Farby prírody sa dostanú z exteriéru aj do spální. Do portfólia látok, ktoré u nás nájdete, sme preto doplnili viacero noviniek. Vyberú si aj tí najnáročnejší. Ak si neviete vybrať alebo si nebudete svojou voľbou úplne istí, môžete požiadať o vizualizáciu a presvedčiť sa o dokonalosti kombinácie na vlastné oči.

Nové čelá postelí

Pre našich zákazníkov sa snažíme robiť maximum a tomu prispôsobujeme aj štýl postelí. Sústreďujeme sa na výrobky, po ktorých je väčší dopyt, a tie následne zdokonaľujeme. Keďže spálňa by mala byť izbou dýchajúcou luxusom, naše postele s vylepšenými čelami im dodajú presne tento šat. 

Luxus za dostupnú cenu

Ak inklinujete k luxusnejším značkám, ale neradi by ste minuli celý rozpočet iba na posteľ, nový typ hardtop XL postelí z MDF materiálu bude pre vás dokonalou voľbou. Tento typ postelí neodmietnu ani tí, ktorí vedia, že najdôležitejšou investíciou by mal byť matrac, no radi by do svojej spálne vniesli aj niečo luxusné.

Jednou zo zásad, ktorej sa vo Westieri držíme, je používanie prírodných a udržateľných materiálov. Aj z tohto dôvodu sme siahli po materiále MDF, ktorého štruktúra je jemnejšia a pri konštrukcii sa nepoužívajú žiadne lepidlá. Luxusné postele z našej dielne tak budú dostupnejšie.

Pri novom type postelí sme nezabudli ani na dôležitú vec – úložné priestory. Práve praktické využitie sa čím ďalej tým viac dostáva do popredia. Nemusíte sa báť, myslíme na všetko. U nás nájdete kombináciu kvality, luxusu a využiteľnosti vždy zaručenú.

Slovenská značka

V roku 2021 plánujeme presťahovať celú výrobu na Slovensko. Okrem toho, že sa budeme môcť hrdo nazývať 100% „slovenskou značkou“, presun ovplyvní aj dodacie lehoty. Produkty, ktoré si u nás vyberiete, tak budú ručne vyrobené na Slovensku a vo vašej spálni si ich užijete oveľa skôr ako doteraz.

Trendy v interiérovom dizajne spálni sa neustále vyvíjajú a my sa im snažíme prispôsobiť. Zároveň však myslíme na vás, našich klientov, a preto vylepšujeme produkty, s ktorými ste spokojní. Ak rozmýšľate nad zariadením novej spálne, uprednostňujete individuálny prístup a výrobky na mieru, kontaktujte nás alebo navštívte náš showroom.