Obrázok článku: Prírodné vankúše a periny: Spoznajte výhody peria a páperia

Prírodné vankúše a periny: Spoznajte výhody peria a páperia

Kvalitný spánok ovplyvňuje naše zdravie aj náladu do ďalšieho dňa. Ak ste si dali záležať na tom, aký prírodný matrac vybrať pre dobrý spánok, nepodceňujte ani kvalitu vankúšov a perín.

Akým vlastnostiam a najmä zloženiu vankúšom a perín by ste mali venovať pozornosť?

Naším odporúčaním je perie a páperie. Oproti iným vankúšom a perinám ponúka tento prírodný materiál viacero kvalít, o ktorých by sme vám radi povedali viac. Jeho inovatívne ekologické spracovanie v súčasnosti nemusí robiť vrásky na tvári ani alergikom. Prečítajte si náš pohľad na prírodné vankúše a periny.

Jedinečné prírodné materiály

Vankúše a periny vyrobené z peria a páperia vynikajú viacerými vlastnosťami, ktoré z nich robia dokonalý doplnok pre zdravý spánok. Ľahkosť, tepelná účinnosť, jemnosť, pružnosť a trvanlivosť tohto materiálu zaručí kvalitu.

Výrobky Westieri sú vyrobené z husto tkanej 100 % bavlnenej látky, ktorá bráni prenikaniu peria na povrch a zároveň vzniku roztočov vo vnútri. Vlastnosť, ktorú by sme iba ťažko porovnali s látkami z dutého vlákna. Tie sú tkané omnoho redšie a prepúšťajú na povrch aj perie, aj roztoče.

Ako vybrať čo najlepšie zloženie prírodných vankúšov a perín

Základný rozdiel je v pomere peria a páperia, z ktorého sú vankúše a periny vyrobené. Čím viac páperia vankúš alebo perina obsahuje, tým je produkt kvalitnejší, ľahší a stále si zachová rovnakú hrejivosť.

Ak sa rozhodnete pre páperové doplnky, v ponuke Westieri máte na výber tri kolekcie – Premium, Excelent a Luxury.

Kolekcia Premium je tvorená 50 % husacím páperím a 50 % jemným husacím perím. Povrch tvorí 100 % bavlna príjemná na dotyk. Dokonalá kombinácia prírodných materiálov, ktorú môžete používať celoročne.

Kolekcia Excelent je vyrobená z 80 % husacieho páperia a 20 % jemného husacieho peria. Najmä prikrývky sú ľahšie, no stále dostatočne hrejivé. Špeciálne upravená lesklá bavlna, ktorá tvorí povrch výrobku, dodá vašej spálni nádych luxusu. Aj produkty Excelent odporúčame používať celoročne.

Produkty z rady Luxury tvorí 100 % husací páper a radíme ich medzi to najkvalitnejšie, čo na trhu nájdete. Dokonalé spracovanie prírodných materiálov inovatívnymi spôsobmi z nich robí hrejivé, ľahké a luxusné prírodné vankúše a periny.

Výhody peria a páperia

Kombinácia husacieho peria a 100 % bavlny, ktoré používame aj my vo Westieri, garantuje:

  • VYSOKÚ ZNÁŠANLIVOSŤ, s ktorou sa nemusíte obávať nepríjemných alergií;
  • HREJIVOSŤ, pretože perie udrží teplotu štyrikrát lepšie ako duté vlákna;
  • ODVÁDZANIE VLHKOSTI z tela vďaka hydroskopickým vlastnostiam peria a páperia;
  • MOŽNOSŤ DLHODOBÉHO POUŽÍVANIA, pretože perová perina pri dobrom zaobchádzaní vydrží aj 20 rokov;
  • SCHOPNOSŤ PRISPÔSOBIŤ SA tvaru tela a vašim pohybom, čo zabráni prenikaniu chladného vzduchu pod prikrývku.

Jednoduchá starostlivosť o páperové spacie doplnky

Vďaka novým spôsobom spracovania peria a kvalitných látok stačí, aby ste mali k dispozícii väčšiu bubnovú práčku. Na pranie odporúčame použiť pracie prostriedky s prírodnou náplňou bez enzýmov, ktoré by mohli zničiť izolačné vlastnosti peria.

Výrobky z peria a páperia spĺňajú európske normy najvyššej kvality a sú spracovávané inovatívnymi ekologickými postupmi s použitím kvalitných pracích prostriedkov. Sterilizácia na 130 stupňov zničí všetky živé organizmy, z ktorých by ste mohli mať obavy.

Dajte si záležať aj na doplnkoch

Alergie v babičkiných perinách sú dnes už minulosťou. S vankúšmi a perinami vyrobenými z peria a páperia si užijete pokojný a kvalitný spánok. Navštívte showroom Westieri, kde Vám radi poradíme s výberom tých najkvalitnejších produktov.